2014 -

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Blank space

Να θυμάμαι να μην παίρνουν τα μυαλά μου αέρα.
Να είμαι προσγειωμένος και να θυμάμαι να μην είμαι σνομπ.

Φυσικά είναι σημαντικό να έχεις αυτοπεποίθηση.
Στο γυναικείο φύλο αρέσει ο άντρας να έχει αυτοπεποίθηση.
Και είναι λεπτή η γραμμή του να έχεις αυτοπεποίθηση και να αρέσεις, από το να γίνεσαι αντιπαθητικά σνομπ.

Silver linings..

Btw, επειδή αναφέρθηκε κάπου στην μικρή μας μπλογκόσφαιρα, να αποφασίσουν επιτέλους τι ψάχνουν οι άντρες σε μια γυναίκα.. Αλήθεια υφίσταται στο μυαλό των κοριτσιών αυτό το ερώτημα?
Δεν ξέρουμε όλοι την απάντηση?



Θα προσπαθήσω να το πω με τρόπο που να μην παρεξηγηθώ..

Είμαστε ευαίσθητα άτομα εμείς οι άντρες.
Ο κάθε ένας είναι μια ψυχούλα ιδιαίτερη, και επομένως δεν ψάχνουμε όλοι το ίδιο πράγμα.
Ενας μπορεί να ψάχνει μια κοπέλα με καλή αίσθηση του χιούμορ, άλλος μπορεί να ψάχνει μια κοπέλα δυναμική και καριερίστρια, άλλος μια κοπέλα για να κάνει τις δουλειές στο σπίτι.
Σε κάποιον μπορεί να αρέσει μια κοπέλα που πίνει μπύρες και βλέπει ποδόσφαιρο με τους φίλους του, σε κάποιον άλλο μπορεί να αρέσει μια κοπέλα που πίνει perrier με λεμόνι και πάντα στη τσάντα της έχει κοκκινάδι για ανανέωση.
Σε κάποιον αρέσει αυτή που καπνίζει στριφτό, πάει στη συναυλία του Αλκίνοου και φοράει σταράκια, σε κάποιον αυτή που καπνίζει davidoff, της αρέσει να αγοράζει ρούχα και φοράει louboutin. Αλλος τη θέλει έξυπνη, άλλος τη θέλει χαζή. Αλλος την θέλει πριγκήπισσα και άλλος αλάνι.

Εκτός φυσικά αν μια κοπέλα είναι αγγελος πάρα πολύ όμορφη, οπότε την θέλουν όλοι, ανεξαρτήτως ΟΛΩΝ των πιο πάνω.

Μην μου πείτε ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική. Το αναλύσαμε σε προηγούμενα posts.
Πολύ ευπαρουσίαστη θεωρείται η κοπέλα που περπατά και γυρίζουν να την κοιτάξουν οι άντρες. Επειδή είναι αντικειμενικά όμορφη. Για τους περισσότερους. Οσο πιο πολλοί γυρίζουν να την κοιτάξουν, τόσο πιο όμορφη είναι. Simple maths. (ισχυρή θετική γραμμική συσχέτιση)

Κλείνω το post με ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όσες δήλωσαν ότι έχουν blank space. Σε όσες δηλαδή καθάρισαν τα προηγούμενά τους (αφού είναι τόσο σημαντικό από ότι κατάλαβα) και they love the players, who love the game.
Guilt free πάντα:)




p.s. έβαλα πολλά στερεότυπα στο post, είπαμε ότι μας αρέσουν τα στερεότυπα, προφανώς και δεν ισχύουν πάντα.

#IDAD
#LV2017
#welovekids

3 σχόλια:

  1. Έχω δει άντρες και γυναίκες να γυρίζουν να δουν γκόμενα-γαρίδα. Απ'αυτές που έχουν νόστιμο σώμα (με τα ρούχα τλχ), αλλά για να τις φας πρέπει να βγάλεις το κεφάλι και να το πετάξεις. ΔΕΝ είναι πολύ όμορφη αυτό το πράμα. Παρόλα αυτά, επειδή έχει ΚΑΤΙ όμορφο, την κοιτούν, αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για το γνωστό φαινόμενο.
    Τέσπα, η διαφωνία μου στο θέμα είναι γνωστή, και δεν με επηρεάζει κιόλας κάπως το όλο θέμα με το τι πιστεύεις. Προσωπικά εν εδιερωτήθηκα ποτέ τι ψάχνουν οι άντρες σε μια γυναίκα. Δαμέ αν κάτσω να σου πω εγώ τι ψάχνω σε έναν άντρα έννα μεν τελειώσει η κουβέντα μας. Εν έχει λόγο να το σκέφτομαι. Επίσης το τραγούδι λέει "Cause you know I love the players- and you love the game" (τάχα και εσύ είσαι πλέιερ, άρα καμ γουίδ μι για να τη βρεις). Αγαπώ το τραγούδι, αν και δεν το "νιώθω" τόσο. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το πρώτο part συμφωνούμε ότι εν έχει νόημα να απαντήσω.
      Για του στίχους του τραγουδιού ξέρω τους, γι'αυτό το αφιέρωσα στα κορίτσια που ''they love the players'' who (οι players) love the game. Εννεν το ίδιο με το τραγούδι που λέω? Εν εκατάλαβα γιατί νόμισες ότι έγραψα λάθος.
      Το who πάει στους players, όχι στα κορίτσια.

      Διαγραφή
    2. Μμ, εν ξέρω γιατί νόμισα κάτι άλλο, και αυτή τη στιγμή εν θυμούμαι και τι ενόμισα. Πάντως τζείνη την ώρα εσκέφτουμουν ότι έννεν έτσι που λαλεί, τζαι ετσιάκκαρα πριν το πω. Φέισπαλμ. Who knows? :p

      Διαγραφή

Ας συμφωνήσουμε να διαφωνήσουμε..