2014 -

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Διαμέρισμα

Απόψε επισκέφτηκα ένα φιλικό διαμέρισμα.
Ηταν τόσο ωραία επιπλωμένο και με τόσα ωραία πράγματα μέσα, λες και ήμουν σε έτοιμο
δωμάτιο σε κατάστημα επίπλων.

Και μετά επέστρεψα στο διαμέρισμά μου και κατάλαβα ότι δεν το κατέχω.
Και λυπήθηκα λίγο διότι κατάλαβα ακόμη ένα πράγμα.

Δεν είναι απλά το διαμέρισμα. Είναι το κάθε τι. Το αυτοκίνητο, το ντύσιμο, η φωτογραφία που βάζεις στο fb, όλα είναι καθρέφτης του εαυτού μας. Και όχι, δεν το κατέχω.

Και νομίζω όλοι ξέρουμε ότι αρέσει όταν το κατέχεις.

p.s. ξέρω ότι μπορείς να αγαπήσεις ένα διαμέρισμα που δεν είναι προσεγμένο απλά και μόνο επειδή είναι ο δικός σου χώρος, η επειδή είναι ζεστό και cousy. Αλλά άμα σου αρέσουν οι ωραίες βιτρίνες δυσκολεύεσαι λίγο να το δεχτείς.
Ο καθένας με τις φιλοσοφίες του υποθέτω.

3 σχόλια:

  1. Μπορείς να προσλάβεις κάποιον να σου το εκ-βιτρινώσει. Ή να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου φίλου το κατέχει παραπάνω που σένα.
    Εμένα λαλούν μου ότι έχω το, αλλά εν έχω το κεφάλαιο για να μπω στη διαδικασία.
    Κατά τα άλλα εν ασχολούμαι με αυτοκίνητα και φωτογραφίες στο fb. Έτσι κι αλλιώς εν υπερβολικά σπάνιο να δεχτώ να φκω σε φωτογραφία.
    Τέσπα, σημασία έχει ότι υπάρχει λύση στο θέμα του διαμερίσματος. Έβρε τον άνθρωπό σου για τη δουλειά και θα γίνει και τούτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισως το κάνω. Φυσικά υπάρχει και το θέμα της συντήρησης. Προς το παρόν όμως πήρα μια βιβλιοθήκη από το ΙΚΕΑ και ένιωσα λίγο καλύτερα.

      Διαγραφή
  2. Είναι ένα βήμα.
    Κι εγώ έτσι ένιωσα όταν πήρα τις βιβλιοθήκες μου, τουλάχιστον μπόρεσα να βγάλω τις περισσότερες κούτες από τη μετακόμιση. Ακόμα όμως σπίτι, δεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ας συμφωνήσουμε να διαφωνήσουμε..