2014 -

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Dead inside

Δεν αγαπώ.  Πιστεύω στην αγάπη, ζηλεύω και θαυμάζω αυτούς που νιώθουν πραγματική αγάπη αλλά δεν μπορώ να προσποιούμαι.
Ας είμαστε ειλικρινείς.

Δεν νιώθω ολοκληρωση διότι έμαθα να αναζητώ το ιδανικό. Δεν μπορώ να αλλάξω την ουδό ικανοποίησης μου. Εχω όμως συμβιβαστεί με το γεγονός διότι ''Life is unfair''.

Αρχίστε ελεύθερα να κρίνετε και να λέτε ότι κρύβομαι πίσω από τις 3 αυτές λέξεις διότι δεν έχω το κουράγιο ή τη θέληση να πολεμήσω. Διότι είναι εύκολο να βολεύεσαι αντί να προσπαθείς. Κι εγώ αυτό θα έκανα πριν τις 8 Απριλίου 2012. Θα σας έκρινα. Και μάλιστα αυστηρά.

Δεν με ενδιαφέρει. Πλέον έχω σταματήσει να κρίνω τις πράξεις. Διότι τώρα ξέρω πως η μεγαλύτερη προσπάθεια που μπορεί να καταβάλει κάποιος δεν φαίνεται στις πράξεις του. Είναι η προσπάθεια που πρέπει να κάνει κάποιος για να πράξει διαφορετικά από αυτό που νιώθει και αυτό που σκέφτεται οταν αυτα ειναι λάθος. Και που μόνο αυτός γνωρίζει.

Ημουν στο champions league και τώρα παίζω στην 2η κατηγορία. Δεν είναι εύκολο να το αποδεχτείς.

Ομως αρχίζω να δημιουργώ ξανά. Και αυτό είναι ένα φως στο τούνελ. Μπορεί φυσικά να είναι και τα φώτα του τρένου που έρχεται καταπάνω μου.

https://www.youtube.com/watch?v=Cvrzqcfv9mY

http://youtu.be/VJfnELzAOCA

10 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Οταν ήμουν μικρός η μάμα μου μου έλεγε
      ''Αγάπη είναι να μην χρειαστεί να πεις συγνώμη.''
      Ως γνωστόν το συγνώμη είναι μισό χέσ...
      Αρα αγάπη = δυσκοιλιότητα?
      Χωρίς αστεία?
      Love is when the other person's happiness is more importnant than your own.
      Ζηλεύω. Παρόλο που δεν καρκαλιούμαι. Επειδή όταν αγαπάς δεν χρειάζεται να προσποιείσαι για να κάνεις τον άλλο να νιώσει ωραία.

      Διαγραφή
    2. σωστό

      άρα για να προσποιήσε πρέπει πραγματικά κείνο το άτομο να αξίζει όλα αυτά ε;

      αλλά εξαρτάται και τι εννοούμε προσποιήσε, αν προσποιήσε αλλά είσαι ανειλικρινής ως προς την δεσμευση σου τότε χέστο

      μεγάλη συζήτηση ανοίγεις, σε πολλά σκέψεις με βάζεις

      Διαγραφή
  2. και αν καθεσαι στον παγκο ενω παιζεις champions league....?! τουτο δεχεσαι το?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Like για τη σκέψη σου και τον παραλληλισμό σου. :)
      Αν ήμουν στον πάγκο, θα βρισκόμουν τουλάχιστον σε γήπεδο που δικαιούται να φιλοξενεί αγώνες champions league. Μεγάλα ευρωπαϊκά στάδια, με τριόροφες κερκίδες και απίστευτο φωτισμό. Ατε και καμιά φορά στο ΓΣΠ. Οσο παίζω στα κοινοτικά είμαι 2η κατηγορία εξ ορισμού. Χωρίς να έχω παράπονο. Οσο πιο χαμηλό το επίπεδο, τόσο πιο εύκολο να κάνεις νίκες με χαμηλό budget. Και το να νικάς είναι ωραίο. Στον μικρόκοσμο του καθε ενός.

      Διαγραφή
  3. ειπα να τοποθετησω και εγω με τη σειρα μου ενα μικρο λιθαρακι στο νεο τρεντ της μπλογκοσφαιρας. το σχολιο φυσικα ηταν ηπιου καρατελλισμου διοτι ειναι επηρεασμενο απο τον γνωστο CA, ο οποιος δεν ειναι και ιδιαιτερος θαυμαστης του Καρατελλισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατανοώ την επιρροή και την αποφυγή υπερβολών αφού γνωρίζω ότι ο CA είναι υποστηρικτής του μειδιάματος (βλ. αμυδρό χαμόγελο), ακόμη και για τα ποιο ξεκαρδιστικά αστεία (βλ. αγιοργίτικη μιξ).
      Εξέχασες να πεις Καρατελλιστής out.

      Διαγραφή
  4. ημουν σε διλημμα αν επρεπε να γραψω Καρατελλιστης out,διοτι στο αλλο τεραστιο-δημοφιλες μπογκ δεν εμπενα με το Γουγκλικο μου ονομα, αλλα αφου υπεπεσα σε παρατηρηση απο τον admin(βλεπε Κοουτς) και προς αποφυγην επικημενου ban, επαναρχεται το αγαπητο catch phrase. Περιττο να σου αναφερω πως ο CA αντεδρασε με τον ιδιο τροπο οταν ενημερωθηκε για το νεο μπλογκ....μειδιαμα με εμφανιση της μισης οδοντοστοιχειας.
    Καρατελλιστης out.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ας συμφωνήσουμε να διαφωνήσουμε..